Download FireFox 3 Sekarang?

Memang masih versi RC1 sih, tapi menarik juga baca arti “Release Candidate“:

For Mozilla it means what says in the label: unless there is some major bug reported for this release, the “release candidate” part will just be dropped form the name and become Firefox 3 final.

Otherwise, additional candidates will be released until the desired level of stability is attained.

Download Mozilla FireFox 3 RC1 ini di http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.html tersedia untuk platform Windows, Mac, dan Linux.

yah, gak ada salahnya mencicipi dulu versi terbaru dari web browser terbaik ini, sambil nunggu FireFox 3 Final version yang mungkin baru keluar Juni hehe.. 😀

This Firefox 3 Release Candidate is a preview release of Mozilla’s next generation Firefox browser and is being made available for testing purposes only.

Bahan bacaan lain: Full review dari Firefox3 RC1, Release Notes FF3, What’s New in Firefox 3

Iklan

10 thoughts on “Download FireFox 3 Sekarang?

  1. @zoel chaniago
    yup, firefox the best!

    @phat
    betul kang.. di kompi jg pake 2 ini, tapi klo dibandingin tetep masi lebih enak firefox.. hehe
    love u fox :”>

    @Hafni Sulun
    coba di Fedora-nya!

  2. Asik2 . . .
    Keluar juga versi barunya . . .
    Apa ja seh keunggulannya dari versi yang lama mas?

  3. wah wah wah
    ini dia yang ku tunggu tunggu
    asikkk dahhhh
    pasti dah lebih bagus ..
    dari pada gw make internet explorer ..
    banyak virus yang masukkkk
    wahahahaha

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s